Vimar & Vilsan Grup, 1. yarıyıl dönem toplantısı 25-29 temmuz 2016’da Ankara ve Bodrum’u kapsayacak bir program ile gerçekleştirildi.

22 Şubat 2022, Salı
1337
Vimar

Vimar Animal Health ve Vilsan Pharmaceuticals ilk altı ayı değerlendirmek için 25 Temmuz 2016’da GMP sonrası yeni yapılandırılan fabrikayı gezerek başladıkları dönem toplantısına Bodrum’da devam etti.

Toplantının birinci gününde, Vimar & Vilsan tüm saha ekibinin katıldığı fabrika gezisi gerçekleştirildi. Günümüzde sürekli yükselen kalite standartları ile uyumlu bir altyapıya ve geniş bir vizyona sahip Vilsan başta labaratuvar alanı olmak üzere tüm tesislerinde kalite ve gelişimi ön planda tutarak, global bir marka olmanın verdiği sorumluluk ve gelişimde süreklilik politikasını bu gezi sırasında tüm saha kadrosuna da vurguladı.

Vilsan üretim tesisleri, betalaktam, non betalaktam ve ektoparaziter üretim alanlarından oluşuyor. Non betalaktam üretim alanı için; iki steril likit, oral likit, oral ve uterus içi tablet, oral çözelti tozu; Betalaktam üretim alanı için; steril likit hattı, oral çözelti tozu, göz pomadı ve meme içi preparat üretim hattı bulunmakta ve ileri teknoloji ekipmanlarla donatılmış bu alanlarda yüksek kapasitede üretim yapılmakta.

Üç grup halinde fabrikayı gezen Vimar & Vilsan saha kadrosu firmaya olan güvenlerini katlayarak toplantının devamı için Bodrum’a geçti.

Dönem toplantısının ikinci günü Genel Müdür Dr.Burhan Hacı’nın sunumu ile başladı. Sn. Hacı hayvan sağlığı pazarının geçirdiği büyük değişimlere ve bu değişimlerin hızla sürdüğüne değinirken, grup üretimine geçişin referans ürünler ile benzer ürünler arasındaki üretim kalitesi ve üretim maliyeti yönlü farkları ortadan kaldırdığını, sadece fiyat avantajının kullanıldığı üretimden – kar modelini eski hali ile sürdürmenin mümkün olmadığını belirtti. Vilsan & Vimar olarak hayvan sağlığı sektöründe lider firmalar arasında olduklarını vurguladı ve üretim kapasite ve yeteneklerinin Dünya standartlarında olduğunun da altını çizdi.

Genel Müdür Burhan Hacı’nın konuşmasından sonra, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Temel ve Satış Müdürü Ufuk Çetin ayrı ayrı tüm ekibe hoş geldiniz dediler ve firmada 5., 10., 15. Yılını tamamlayan değerli  çalışanlara plaketleri verildi.

Üretim Müdürü Süha Miraç Kaya GMP sürecinden bahseden konuşmasını yaptı. Birinci yarı sonrası öğle yemeğinden sonra ikinci oturumda Vimar ev ViLsan saha ekipleri gruplara ayrıldı. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Temel yem katkı ekibi ile birlikte 1. yarıyıl sonuçlarını değerlendirirken, Vilsan Teknik Ürün Müdürü Veteriner Hekim Alper Yavuz ikinci yarıda öne çıkarılacak ürünlerin teknik özelliklerinden bahsetti. Daha sonra Prof.Dr. Sezgin Şentürk Vilsan saha ekibine Seftiuforun Klinik Kullanımı,  Ülkemizdeki Güncel Hastalıklar ( Şarbon, LSD, Enterotoksemiler) , İşletmelerde Görülen Önemli Sorunlara Genel Bakış başlıklı sunumları ile önemli bilgilerini aktardı.

Vimar & Vilsan 1. Yarıyıl dönem toplantısının üçüncü gününde grup olarak “Satış Becerileri Eğitimi” aldılar. Hem bilgilerini tazelediler. Hem yenilikleri yakalamaya çalıştılar. Türkiye’nin en büyük grubu olarak birlikteliklerindeki gücü özümsediler.

Vimar & Vilsan 1. Yarıyıl dönem toplantısının dördüncü gününde yine Vimar & Vilsan saha ekipleri gruplarına ayrıldı. Grup Pazarlama Müdürü Gözde Arslan, Vilsan’a ikinci yarıda öne çıkarılacak ürünler ve stratejileri hakkında bilgi verirken, Vimar Teknik Ürün Müdürü Erhan Başer Vimar saha ekibi ile ikinci yarıdaki stratejik ürünler hakkındaki bilgilerini paylaştı.

Toplantıya , “Müşteri İlişkileri Yönetimi” programı eğitimi ile devam edildi. Vimar & Vilsan tüm saha ekibi, yeni konseptleri ile tamamen yenilenmiş bir şekilde ikinci yarıyıla hazır olarak toplantılarını bitirip geri döndüler.

Vimar & Vilsan ekibi, hep daha ileriye giderek, bugün ve gelecekte sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle, ürünlerini en üst kalitede üretip dünya hayvancılık sektörüne hizmet vermeye devam edecektir.

Galeri

Vimar
Vimar
Vimar
Vimar
Vimar
Vimar
Vimar