İş insanı Mustafa Baysan'dan örnek davranış

22 Şubat 2022, Salı
689
Vimar

Mersinli iş insanı Mustafa Baysan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belediye iştiraklerinden BELBİM A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğine atandı. Çok sayıda öğrenciye burs vermesiyle bilinen Mustafa Baysan, yeni görevi dolayısıyla alacağı maaşı da burs için ÇYDD’ye bağışladığını duyurdu.

2015 yılında CHP Mersin Milletvekili adayı olan Gülnarlı iş insanı Mustafa Baysan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belediye iştiraklerinden BELBİM A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğine atandı.

Çok sayıda eğitim kurumu yaptırması ve çok sayıda öğrenciye burs vermesiyle tanınan Mustafa Baysan, yeni görevinde de öğrencileri unutmadı ve maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışladığını duyurdu.

Mustafa Baysan yeni göreviyle ve ÇYDD’ye yaptığı bağışla ilgili şunları söyledi:

“Değerli dostlarım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Ekrem İmamoğlu tarafından İBB iştiraklerinden BELBİM A.Ş Yönetim Kurulu üyeliğine atanmış bulunmaktayım. Görevim sürecince tarafıma ödenecek huzur hakkını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Geleceğin fikri hür, irfanı hür gençlerinin yetişmesine sunulacak bu katkı ve tarafıma duyulan teveccüh için başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere katkı sunanlara teşekkür ederim.”