Dr. Mehmet Türker Vimar Hayvan Sağlığı'na Genel Müdür Olarak Atanmıştır

01 March 2023, Wednesday
681
Vimar

Türkiye'nin öncü firması olarak sektördeki liderliğimizi güçlendirmek adına, Dr. Mehmet Türker'in Genel Müdür olarak göreve atandığını bildirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Dr. Türker, 1 Mart 2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktadır. Bu atama, şirketimizin ürün ve hizmet yelpazesini genişletme ve sürdürülebilir çözümler sunma hedeflerimizi yansıtmaktadır.

Vimar'ın stratejik ataması, şirketin büyüme planlarına odaklanmasını ve değişen sektör ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermesini amaçlamaktadır. Vimar olarak Dr. Türker'in liderliğinde hayvan sağlığı alanındaki yenilikçi yaklaşımlarımız ve kaliteli hizmet algımız ile sektöre önemli katkılarda bulunmayı hedefliyoruz.

Dr. Mehmet Türker 1995 yılından bu yana Kemin, Upjohn Co, Pfizer ve Schering Plough olmak üzere çok uluslu hayvan sağlığı firmalarında üst düzey görevler almış ve bir kısmında Türkiye kuruluşunu üstlenmiştir.

2009 yılında Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığını’na katılmış ve Türkiye’deki hayvan sağlığı bölümünü kurduktan sonra, 2016 yılında Dubai’de yerleşik olarak META bölgesi İş Mükemmeliyeti bölümünün hem kuruluşunu üstlenmiş, hem de 6 sene süresince direktörlüğünü yürütmüştür. Sn. Dr. Türker 01.03.2023 tarihi itibari ile Vimar Hayvan Sağlığı Genel Müdürü olarak görevine atanmıştır.